O3 neix l’any 2009 fruit de la il·lusió de dos socis. La nostra dedicació en el sector de la construcció i les nostres ganes de créixer han marcat una trajectòria professional orientada, bàsicament, a la construcció d’obra nova i reformes integrals, que realitzem a tot Catalunya.

Un dels nostres trets diferencials és l’EQUIP HUMÀ que ens acompanya en aquest projecte empresarial perquè és jove, entusiasta i amb una gran motivació. Tres aspectes que per a nosaltres són fonamentals per a millorar la nostra empresa dia rere dia.

Els nostres valors són la COMUNICACIÓ, propera i honesta, la RESPONSABILITAT, des de l’inici fins a la finalització de cada projecte, l’ENTUSIASME i el COMPROMÍS.

Per què o3?

Mitjans

O3 és una empresa dedicada a la direcció i execució d’obres, que creix i es desenvolupa en una filosofia basada en tres pilars bàsics:

Compromís, Qualitat i Garantia.

Estil

Els nostres dissenys s’adapten completament als desitjos dels nostres clients. Comptem amb un equip de dissenyadors tant d’interiors  com d’exteriors, per poder treure sempre el màxim partit al teu espai.

Qualitat / Preu

Des del principi ens comprometem en fer la feina ben feta, oferint els millors resultats amb els millors materials a preus adaptats a les capacitats dels nostres clients.

Compromís social

A O3 treballem al servei de persones, i per això busquem un impacte social a través del disseny i la construcció de solucions adaptades a la gent gran i a les minusvalideses.

Experiència

O3 va néixer fruit d’una il·lusió l’any 2009 i, des d’aleshores, no hem parat d’oferir solucions de disseny i qualitat a tots els nostres clients. Anys d’èxits ens avalen.

Suport tècnic

Oferim als nostres clients suport tècnic durant tot el procés que dura la reforma, assegurant-nos, així, de no deixar en cap moment res pendent o a l’atzar. El nostre equip està format per professionals de confiança i tracte personal.